Vidnerne

HÆVNEREN er første sæson af Rune Stefanssons Mofibo Original-serie VIDNERNE. Serien tager sit udgangspunkt på Hovedpolitistationen i Roskilde.

I første sæson kaldes makkerparret Jørgen Ågård & Elise Holm ud til et makabert drab på en berømt jødisk arkitekt, der bor alene i landlige omgivelser uden for Hvalsø.

Vidnerne1 24.08.2021
Natskrig - forside

Syv kriminoveller, der viser Rune Stefanssons høje klasse – også som novelleforfatter.

Novellerne tager læseren med rundt i Danmark, Spanien og Sydamerika i en samling af hæsblæsende, overraskende og saftige krimifortællinger, der blander virkelighed og fiktion.

Korsborg

KORSBORG er en historie med asatro i fokus. En krimi med offerdrab og rituel sex. En fortælling om at søge svar i fortiden. Og om tusind års troskamp mellem korset, halvmånen og hammeren.

72dpi_forside_Korsborg.jpg

Marcelo Krankl-serien

Højt spil

En islandsk fodboldspiller bliver slået ihjel i Roskilde. En berømt fodboldleder dør på sin landejendom syd for München. Både i FC Roskilde og FC Bayern München er der mistanke om matchfixing.
(Marcelo Krankl-krimi nr. 4)

Den sidste olie

Om få årtier slipper verdens olie op. I Arktis er kampen om ressourcerne i gang. Greenpeaces videojournalist Vicky von der Pahlen bortføres. En israelsk milliardær sender Marcelo Krankl til Grønland for at finde Vicky, inden hun dør af mishandling og kulde, fastlænket i en uhumsk og utæt hytte. (Marcelo Krankl-krimi nr. 3)

Baby Rasta

Op til valget i Gambia kæmper den brutale præsident og oppositionslederen om magten – og om den smukke kvinde, Baby Rasta. En dansk popstjerne bliver ædt af krokodiller, og en israelsk milliardær sender Marcelo Krankl til Gambia. Et nervepirrende drama om magt og kærlighed, ondskab og galskab.
(Marcelo Krankl-krimi nr. 2)

Blockbuster

Blockbuster er en højdramatisk international krimi med en skruppelløs, filosofisk medicinaldirektør, voldelige bandeorganisationer, gamle nazinetværk, mystiske efterretningsvæsener og iskolde israelske spekulanter.
(Marcelo Krankl-krimi nr. 1)

Sydamerikas sjæl

Reportage fra Venezuela, Colombia, Ecuador, Peru, Chile og Argentina – fra hanekamp til tango. Interview med kunstnere – fra arkitekter til teaterfolk.

20191025_102805-1
Scroll til toppen